Nav toggle

Cube One - Kortrijk

Beste Escape Rooms in Kortrijk!

Nu boeken

 

Welkom bij Cube One Escape Rooms!

Duik in een wereld van Mysterie en Avontuur!  

Op zoek naar een spannende uitdaging met je vrienden, familie of collega's? 
Jullie zijn aan het goede adres!

Je staat op het punt om aan een reis te beginnen vol raadsels, geheimen en onverwachte wendingen. 

Bij Cube One combineren we meespelende verhalen met uitdagende puzzels om jou en jouw team een onvergetelijke ervaring te bieden. 

Laat je vrijwillig opsluiten om vervolgens weer te ontsnappen.

Los raadsels op en verzamel voorwerpen om dichter bij de uitgang te komen.
Je hebt één uur de tijd. De adrenaline giert door je lijf. 

Of je nu een doorgewinterede escape game veteraan bent of het voor de eerste keer probeert te ontsnappen, er wacht je een ervarging die je niet snel zal vergeten.

Durft jouw team het aan? 

 

Drie escape games staan op jullie te wachten!

We beschikken over drie escape rooms, wat wil dit zeggen?

Ben je slechts met 2? Je kan zeker bij ons terecht!
Maar ook teambuidlings, vrijgezellen of grote groepen kunnen bij ons genieten van een escape ervaring.
Door onze drie games kan je immers tot 20 spelers samen van start gaan! 

Boek nu jullie avontuur in een van onze kamers! 

 

!!! GROOT NIEUWS !!!

Een nieuwe escape room wacht op jou! 

 Liefhebbers van escape rooms, opgelet! We zijn verheugd om de nieuwste toevoeging aan onze escape room 'familie' aan te kondigen... 

 THERASOS LAB!

In een afgelegen deel van de stad staat Therasos Lab, een ultrageheime onderzoeksfaciliteit.
Al jaren zijn er geruchten over de experimenten die daar plaatsvinden.  

Recentelijk is jullie team te weten gekomen dat de wetenschappers van het Therasos Lab een revolutionaire formule hebben ontdekt die de mensheid voor altijd kan veranderen. 

De formule werd reeds getest op dieren, zorg ervoor dat deze niet getest wordt op mensen... 

Jij en je team zijn ingehuurd om in te breken in het lab, de formule te vinden en deze veilig te stellen voordat ze in de verkeerde handen valt. 

 

Nu boeken

Icoonheart

Is het spel angstaanjagend? Hoewel alle spellen thematisch werden ingericht is het niet de bedoeling om je schrik aan te jagen. Bovendien is het er niet claustrofobisch. Wie het toch te benauwd krijgt kan het spel altijd verlaten. Om jullie veiligheid te garanderen zijn in elk spel camera's aanwezig.

Icoondate

Wanneer worden we verwacht? Om alles vlot te laten verlopen vragen we om een kwartier voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Van deze tijd maken we gebruik om informatie te geven en kan je bepaalde spullen nog opbergen in een van onze lockers.

Icooncadeau

Kan ik een cadeaubon kopen? Dat kan wel degelijk. Het bedrag is vrij te kiezen en de bon is een jaar geldig. Momenteel kan deze enkel worden afgehaald, maar een digitale versie is in volle ontwikkeling.

Icoonspeakbubble

Is er een hintssysteem? Indien je even niet weet wat je te doen staat, kan je altijd om hints vragen.

Icoonparking

Parkeren in Kortrijk? We bevinden ons vlakbij het station van Kortrijk. Parkeren doe je dus best op de bovengrondse parking aan het station of in de ondergrondse parking aan het Schouwburgplein.

Icoonmultperson

Help, we zijn met meer dan 6 personen! Geen paniek. Tot 8 personen kan je terecht in Area 56. We beschikken over 3 spellen die ongeveer simultaan kunnen worden gespeeld. Indien je hierover verdere vragen hebt, mag je ons natuurlijk altijd contacteren.

Icooninternat

In welke taal is het spel? Heel vaak zijn puzzels en aanwijzingen taalonafhankelijk. We richten ons op een internationaal publiek, dus zal je hier en daar een Engels begrip vinden. Wanneer taal uitzonderlijk toch rol speelt, is de informatie zowel in het Nederlands, Frans en Engels aanwezig.

Icoonclock

Hoe lang duurt het spel? Het doel van een escape room is om binnen een uur te ontsnappen. Na een uur wordt het spel dan ook stopgezet. Om alles vlot te laten verlopen vragen we om een kwartier voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Na afloop is er natuurlijk ook ruimte voor nabespreking.

Icoonpower

Zijn er fysieke opdrachten? Omdat we toegankelijk willen zijn voor iedereen, draait bij onze spellen alles rond het oplossen van puzzels en raadsels. Fysieke elementen zoals bijvoorbeeld kruipen of klimmen zijn niet van toepassing.

Icoonage

Is leeftijd van belang? Uit eerdere ervaringen met groepen met kinderen kunnen we volgende richtlijnen meegeven: Kinderen jonger dan 12 jaar spelen best mee met een groep waarvan de meerderheid meerderjarig is. Kinderen tussen 12 en 15 jaar worden bij voorkeur begeleid door minstens één volwassene. Kinderen vanaf 16 jaar kunnen spel perfect autonoom spelen.

Icooncancel

Kan ik mijn reservatie achteraf wijzigen? Zeker en vast. Bij een wijziging of annulatie van een reservatie mag je ons altijd een seintje geven.

Nu boeken

Spanning, adrenaline en fun

Icooncadeau

Een ideaal geschenk voor lief, vriend of collega!

Icoonkeyhole

Toffe ervaring gegarandeerd!

Icoonclock

Een race tegen de tijd!